Un altfel de Bal al Bobocilor

Posted on December 7, 2008

2Asteptarea a meritat. ASJC si FJSC ne pregatesc cel mai diferit si original Bal al Bobocilor. Media Night e site-ul dedicat balului. Merita urmarit.

Pe scurt, Media Night este noaptea in care  tinerii jurnalisti, proaspat intrati in contact cu media, vor avea sansa sa se distreze, sa se provoace reciproc si sa bea alaturi de profesionistii consacrati din domeniul pe care l-au ales. Pentru o noapte, bobocii jurnalisti si  seniorii din media, se vor relaxa, vor lasa la o parte eticheta profesionala si vor petrece impreuna, stabilind “acele” relatii informale care conteaza, de fapt, in profesie.

Intreaga petrecere va fi transmisa live pe internet prin intermediul blogului MΞDIA NIGHT 2008, unde, in direct din sala, toti participantii vor avea sansa sa posteze mesaje despre ce se intampla la eveniment.

Prima provocare care o lanseaza Media Night 2008 e : “Care sunt primii 3 jurnalisti cu care ai bea o bere?”. In cazul meu, primii 3 jurnalisti ar fi: Lucian Lipovan, Cristian Topescu si Andrei Nourescu. Numai sport, dom’le…
Dar in cazul vostru? Care ar fi primii 3 jurnalisti cu care ati bea o bere?

Later Edit 1: Uitasem sa precizez asta. Am luat leapsa de la Media Night si o dau mai departe oricui e interesat sa scrie de subiectul asta sau sa raspunda la provocarea lansata.

Later Edit 2: Balul va incepe luni, 15 decembrie,  la ora 20.00 si va avea loc in clubul Silver Church de pe Calea Plevnei, nr.61 (langa Casa de Cultura a Studentilor).

Advertisements