Fara Mutu si Chivu cu Croatia

Posted on February 9, 2009

1Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a renuntat la vedetele Romaniei – Chivu si Mutu – pentru amicalul cu Croatia. Acesta l-a convocat in schimb pe Dacian Varga, jucator de liga a-II-a, de la Sportul Studentesc.

Selectionerul a declarat luni dimineata ca a decis sa renuntela convocarea lui Mutu deoarece acesta s-a accidentat usor in meciul cu Lazio, avand o contractura musculara. Nici Chivu nu e disponibil pentru amicalul cu croatii. Chiar daca unele voci sustin ca Chivu a fost invoit de selectioner pentru a fi alaturi de sotia sa cand aceasta va naste, Piturca precizeaza ca a renuntat la el deoarece nu e complet refacut.

Varga a fost alesul lui Piturca, deoarece se afla cu treburi personale in Bucuresti. Selectionerul se gandise si la Curtean, insa a renuntat la aceasta idee deoarece atacantul care a semnat in aceasta iarna cu Timisoara se afla in cantonament in Antalaya cu echipa sa.

In lipsa lui Mutu e de asteptat ca acesta sa fie inlocuit cu Fl Costea in atacul tricolorilor. Cel mai probabil atacantul craiovean va face cuplu cu Marica, sau cu Gheorghe Bucur.

Pe de alta parte selectionerul croat, Slaven Bilici, va putea conta pe un compartiment ofensiv din care nu vor lipsi vedetele Modric, Rackitic si Petric si Olici.  In lotul Croatiei revine si atacantul Eduardo, fiind la prima convocare dupa teribila accidentare din meciul cu Birmingham, acum un an.

Advertisements
Posted in: Fotbal de la noi