Concurs!!!

Posted on June 4, 2009

526Mai intai, contextul.

In ultimul timp am simtit nevoia unor schimbari pe blog. Chiar daca imi placea sa scriu, simteam ca blogul meu e prea subtire, prea simplu.

Asa ca m-am gandit sa aleg o tema mai faina, care sa atraga. Odata cu aceasta tema am mai adaugat la blog si 5 noi pagini:

 • Pagina Despre Blog, care va contine politica acestui blog.
 • Pagina The Best Of…, care se vrea a fi o culegere a celor mai bune articole de pe blogul meu.
 • Pagina Pe bloguri, In Presa, unde voi incerca sa adun aparitiile SJN in alte parti.
 • Pagina: Z’List, o pagina in care voi aduna toate dorintele mele.
 • Pagina: Publicitate, nu se stie niciodata. Astept profitul. 😀
 • In curand voi publica si CV-ul meu pe o pagina separata. Poate ma descopera cineva si pe mine. 🙂

Tot incepand de acum as vrea sa introduc si prescurtarea SJN, care inseamna Sport & Jurnal & News. Se stie…cuvintele lungi nu atrag.

Si acum… CONCURS!!!!

Adica ce va intereseaza mai mult. 😛 Acest concurs e primul concurs pe care il organizez pe acest blog. Va dura doua saptamani si vor fi trei premii, in carti.

Etapele concursului:

Concursul se va desfasura pe parcursul a doua saptamani.

In prima saptamana sunteti invitati sa raspundeti printr-un comentariu la acest articol la intrebarea: “De ce iti place sa citesti?”. Atat, nimic mai mult. Raspunzand la aceasta intrebare printr-un comentariu sunteti automat inscrisi in concurs. Sunt acceptate in concurs doar raspunsurile din prima saptamana.

In a doua saptamana fa-ti campanie! 🙂 Asta deoarece castigatorii vor fi alesi tot de cititori si tot printr-un comentariu. Fiecare e invitat sa nominalizeze raspunsul care i-a placut cel mai mult din prima saptamana a concursului. Pot sa nominalizeze atat cei care au particpat in prima saptamana, cat si cei care nu au participat. Asa ca anunta-ti prietenii, colegii, verisorii, familia ca sa primesti cat mai multe nominalizari la raspunsul tau.

Primii 3 care vor primii cele mai multe nominalizari vor castiga premii in carti.

Daca nu ati inteles, ideea e simpla:

Concurs. Durata: 2 saptamani. Premii: carti. In prima saptamana: raspunzi la intrebare. In a doua: votam cele mai frumoase raspunsuri.

Vreau un concurs in care sa participe cititorii, iar castigatorul sa fie ales tot de cititori.

Premiile:

Vor fi 3 premii,toate constand in carti.

Locul I: va primi cartea: “616. Totul e infern”, de David Zurdo Saiz, Angel Gutierrez Tapia. Detalii despre carte aici.

Locul II: va primi cartea: “Pavilionul cancerosilor” (2 vol.), de Alexandr Soljenitin. Detalii aici.

Locul III: va primi cartea: “Plopii din Berlin”, de Anne Birkefeldt Ragde. Detalii aici.

Banner:

Pentru acest concurs am facut si un banner. Daca vreti sa il preluati si voi pe blogul vostru pentru a promova mai bine acest concurs, v-as fi foarte recunoscator. Dati un semn si va voi introduce la lista cu “Multumiri”.

concurs

Codul banerului e:

<a href=”https://sportjournal.wordpress.com/2009/06/04/concurs/”&gt;
<img src=”https://sportjournal.files.wordpress.com/2009/06/concurs.jpg?w=150&amp;h=155″></a&gt;

Conditii de participare:

 • Daca vreti sa va ridicati premiul, lasati un mail valid pentru ca asa o sa fiti contactat.
 • In Bucuresti ma intalnesc personal cu castigatorii. Daca sunteti din provincie, atunci voi trimite cartile prin posta. Hotaram totul prin mail, asa ca e important sa va lasati un mail valid.
 • Nu trisati! Respectati regulile! Sunt cu ochii pe IP, asa ca nu are rost sa lasati mai multe comentarii cu nick diferit. Cei prinsi ca triseaza vor fi exclusi din concurs.
 • Oficial, concursul incepe acum (4 iunie) si se termina pe 19 iunie la ora 00.00.
 • Prima etapa, cea in care raspundeti la intrebarea concursului, incepe azi de la ora 23.59 si se termina pe 11 iunie, tot la 23.59. In perioada asta nu puteti nominaliza, ci doar sa postati raspuns la intrebare prin comentarii.
 • A doua etapa incepe pe 12 iunie la ora 00.00 si se termina pe 19 iunie, tot la ora 00.00. In perioada aceasta puteti nominaliza raspunsurile care va plac, dar nu mai puteti raspunde la intrebare. raspunsurile primite in aceasta perioada nu vor fi luate in evidenta.
 • In a doua saptamana voi tine o evidenta a nominalizarilor la sfarsitul fiecarei zile. Fiecare poate nominaliza maxim 3 concurenti (insa evident, nu pe sine insusi).
 • Primii 3 concurenti cu cele mai multe nominalizari, castiga.

Multumiri:

Multumiri speciale lui Charlie, pentru sprijinul acordat si ca mi-a sustinut ideile mereu. Multumiri tuturor celor care preiau banner-ul pentru a promova acest concurs sau il promoveaza prin alta modalitate: Krossfire, Diana, fratelui meu, Sandy, Eduard, SabinaDaniel . Si nu in ultimul rand, multumesc cititorilor pentru ca numai multumita voua am ajuns atat de sus incat imi pot permite sa organizez concursuri.

Acestea fiind spuse: Mult Succes!!

P.S: Va place noua mea tema? 🙂

UPDATE IMPORTANT! Pe langa cele trei premii, va mai exista si un premiu special oferit de Supermen. Castigatorul premiului sau va fi ales tot de el pe criterii ce tin cont de originalitate, popularitate, creativitate, sinceritate, ceva de genul.:P Detalii aici.

Advertisements
Posted in: De'ale vieţii