Premiile

Posted on June 19, 2009

10Concursul meu s-a incheiat aseara, cand a fost ultima zi de vot. Inceput acum mai bine de doua saptamani, el a fost compus din doua etape. In prima saptamana participantii au raspuns la intrebarea: “De ce imi place sa citesc?”, iar a doua saptamana a fost dedicata voturilor.

Inainte de a anunta castigatorii vreau sa va multumesc tuturor celor care ati participat si sa va felicit pe fiecare in parte.

Acum sa lasam cuvintele si sa publicam clasamentul final. Care arata asa:

1. Catalina: 184 voturi

2-3. Diana: 78 voturi

2-3. Deeyootzaa: 78 voturi

4. Andrutza: 52 voturi
5. Gazutza: 23 voturi
6. M: 4 voturi
7-8. Adina: 3 voturi
7-8. Ioana: 3 voturi
9. Ana Maria: 1 vot


  • Catalina va lua Premiul 1.
  • Update: Deeyootzaa va lua Premiul 2.
  • Update: Diana Coman va lua Premiul 3
  • Premiul Special pus la bataie de Supermen (Serban Anghene) i-a fost oferit Dianei Coman.

Acum chestia e, asa cum ati observat, ca Diana si Deeyootzaa au terminat la egalitate. Iar aici m-am incurcat putin. Oficial Catalina, Diana si Deeyootzaa au luat premiile. Insa cui sa-i dam locul doi si cui sa-i dam locul 3, din moment ce sunt la egalitate?

Cum nu am de doua ori cartile, propun Dianei si Deyutzei urmatoarele doua solutii:

1. O intelegere amiabila. Poate sa isi aleaga fiecare cartea care ii place cel mai mult si ramane asa. De exemplu, daca Dianei ii place cartea de la premiul 2 iar Deyutzei cea de la premiul 3 atunci vor primi cartile astea. La fel si daca Deyutzei ii place cartea de la premiul 2, iar Dianei cea de la 3.

2. Daca nu se inteleg amiabil, le propun Dianei si Deyutzei inca 1-2 zile de concurs. Adica vom intra in prelungiri la care vor participa doar Diana si Deeyootzaa. Cine va strange cele mai multe voturi dupa aceste zile va lua locul 2, iar cealalta locul 3. In prelungiri vor putea vota si cei care au votat pana acum.

Astept sa va exprimati fiecare parerea. Puteti veni si cu alte solutii ca sa iesim din impas. Diana si Deeyootzaa au castigat si ele doar ca nu stiu careia sa-i dau locul 2 si care sa ia locul 3, din moment ce sunt la egalitate.

Cam atat pentru moment. In curand voi face si un debrieffing al concursului in care voi spune si mai multe.

Felicitari tuturor!:)

Bogdan

UPDATE: Asadar s-a ajuns la o intelegere. Deeyootzaa va lua cartea de la Premiul 2, iar Diana pe cea de la premiul 3. Felicitari inca o data.:)

Advertisements