Ce punem la URL?

Posted on July 22, 2009

0Se intampla ca netul sa ajunga si in zonele cu o populatie care se caracterizeaza prin oameni cu mai putini neuroni decat media generala. In primele zile, sau chiar in primele cateva saptamani e tare greu cu netul. Si pe langa descarcat muzica si filme la greu, uitat la porn si discutii non-stop pe mess, se intampla ca unii sa nimereasca si pe un blog. Unii doar citesc si le plac pentru ca au impresia ca textul are o nota aparte, mai personala, fata de rigorile clasice de pe site-uri. Altii se incumeta sa si comenteze. Insa unii, nefiind obisnuiti cu tehnologia o dau in bara.

S-a mai intamplat ca unii la URL sa puna: “-“; “nu” sau “nu am”. Dar cea mai tare faza a fost cand un comentator si-a lasat la URL maneaua preferata.

maneaua

Adica, “Denisa – O poza cu un golan”.

La URL se pune linku-ul blogului sau site-ului pe care il ai tu, sau, dupa caz, il promovezi. Daca nu ai asa ceva, lasa spatiul liber. Asta pentru cei care se afla in situatia de mai sus si nu stiu ce sa faca.

In alta ordine de idei:

Zilele trecute a ajuns si primul hater pe blogul meu. Am ezitat la inceput, dar am zis sa sterg comentariul. Asta pentru ca la articolul respectiv nu eram implicat doar eu si nu am vrut ca persoana cu care am lucrat sa se simta lezata. Acum imi pare putin rau pentru ca nu vreau sa se inteleaga ca incep sa cenzurez. Dar, uite…mai cresc si eu.:D

Advertisements
Posted in: Să mai râdem!