Dupa 3 ani, un nou album B.U.G. Mafia

Posted on August 11, 2009

5*Textul e scris de fratele meu, Daniel, care e un mare fan B.U.G. Mafia


Dupa 3 ani ani de intrigi, dupa 3 ani in care multi cam uitasera de B.U.G Mafia si nimeni nu mai astepta nimic de la ei, dupa cum bine stim ca in ultimii trei ani nu am beneficiat decat de cateva remixuri… iata ca baietii de la B.U.G Mafia (Tataee,Uzzi,Caddy & Dj Swamp) au rupt gura targului cu un nou album, care se vede ca deja este in top sau, cel putin, cu siguranta va fi.

Intr-adevar nu am avut parte de melodii noi noute, dar acest album beneficiaza de o melodie si un clip nou: “Cu talpile arse”. De asemenea, pe acest album gasim si 14 melodii din perioada 1995-2005, dar nu le gasim asa cum le stim noi, ci toate sunt remixate si schimbate, atat melodia cat si unele versuri. Albumul s-a distribuit incepand de pe 11 august, impreuna cu Gazeta Sporturilor.

Acum sa va spun cate ceva despre piesele de pe album. Aici puteti gasi piese precum “Romania”, “Dupa Blocuri”, “Cine e cu noi”, “O lume nebuna,nebuna de tot”, “Strazile” si altele. Baietii de la B.U.G. au colaborat la acest album cu Jasmine,Villy & Mario. Textele si muzica le apartin in toatalitate componentilor trupei.

In mare,cam asta ar fi de spus despre albumul “Viata Noastra vol.2”,va invit si va recomand sa il achizitionati cu totii. Nu o sa va para rau, chiar se merita.

Si de acum astept o noua supriza din partea baietilor de la B.U.G Mafia si, de ce nu, noi albume, noi melodii si noi videoclipuri. Eu le urez bafta si le multumesc ca produc muzica de calitate!

Advertisements