2 minute pentru o cauza mai buna

Posted on September 3, 2009

1*promo

poza promovare siteIn Romania, persoanele cu dizabilitati intampina diverse greutati, iar una dintre acestea este cea legata de accesibilitatea in spatiile publice. Din acest motiv, Ambasada Britanica la Bucuresti a initiat un proiect de evaluare a accesibilitatii persoanelor cu dizabilitati in aceste spatii din Bucuresti si din tara. Chestionarul este disponibil aici si isi propune sa afle care dintre spatiile frecventate ofera facilitati de acces si transport persoanelor cu dizabilitati (de exemplu: rampe de acces, spatii de parcare special amenajate, luminozitate corespunzătoare). Completarea lui dureaza numai 2 minute.

Obiectivul pe care si l-a propus Ambasada Britanica este de 500 de chestionare completate in perioada 1-15 septembrie. Se urmareste sensibilizarea autoritatilor romanesti specializate, cu privire la problemele semnalate. Un document de informare si suport.va fi inaintat in acest sens, la finalul acestei perioade.

Pentru a sustine proiectul, au fost create o cauza pe Facebook si un wiki special dedicat. Completeaza chestionarul si ajuta la imbunatatirea conditiilor din spatiile publice pentru persoanele cu dizabilitati!

Advertisements