Restart

Posted on November 24, 2010

2Ar fi fost ciudat să mă apuc de postat pe blogul meu, uitat de mine, de lume şi de timp, fără o mică introducere. Ei bine, nu sunt multe de spus: m-am hotărât să (re)încep să scriu pe blog. De când am început să lucrez, mi-am găsit foarte puţin timp pentru alte activităţi, fapt pentru care am renunţat treptat la unele hobby-uri. Totuşi, am ajuns la concluzia că mereu am avut ceva de spus, dar nu mi-am găsit canalul potrivit de a transmite mesajul.

Am fost ocupat, am învăţat, am experimentat, încerc să cred că m-am mai dezvoltat în idei şi vreau în continuare să le expun într-un mod cât mai potrivit. Poate calea pe care am ales-o, să scriu în continuare pe un blog găzduit pe wordpress, nu e cea mai potrivită, dar e cea mai simplă. Ştiu, am de ceva timp şi un domeniu, dar din lipsă de timp şi economii nu intenţionez încă să fac pasul spre .ro.

Totodată nu aş fi putut să repornesc la drum fără să fac câteva schimbări la aspectul blogului. O temă nouă, mult mai apropiată de gustul meu, voi mai umbla în sidebar şi la pagini, unde se pare că am multe de aranjat/eliminat etc. Faţă de acum 2 ani, observ că s-au modificat multe în dashboard, aşa că va dura puţin până mă voi familiariza cu noua interfaţă.

Spre deosebire de trecut, de acum chiar voi intenţiona să mă axez mai mult pe sport, care e şi domeniul meu de bază. Consider că am multe lucruri de spus, mai ales în ceea ce priveşte fotbalul mic. Dar nu voi evita subiectele generale, precum nici cele personale. Voi încerca, totuşi, să vorbesc mai puţin despre mine şi mai mult despre ce se întâmplă în jurul meu. Probabil voi fi foarte subiectiv, dar trebuie să ţinem cont de faptul că sunt părerile mele. Nu vă cer să fiţi de acord cu ele, dar vă invit să le dezbatem într-un mod civilizat.

Aşadar, să-i dăm drumul. Şi sperăm să fie de bine…

Advertisements
Posted in: De'ale vieţii