Bwin.com şi Pariuri-x.ro vă oferă 150 lei

Posted on February 8, 2011

1(P)

Recent am dat peste site-ul de pariuri sportive pariuri-x.ro. Site-ul m-a atras de la prima vedere, deoarece şi-a format în jurul său o mare comunitate care vine cu ponturi şi sugestii legate de pariurile sportive.

Nu doar sfaturile pe care le primeşti de la ceilalţi utilizatori te atrag pe site, ci şi desele concursuri, cel mai cunoscut fiind Biletul zilei. Site-ul dispune, de altfel, de un ghid pentru începători şi de un forum care este structurat pe diferite categorii de interes.

Tot de pe pariuri-x.ro am aflat că Bwin.com oferă fiecărui nou înregistrat un bonus de până la 150 de lei pentru prima depunere. Aşadar poţi primi un bonus de 100% la prima depunere, dar nu mai mult de 150 lei. Dacă  îţi plac pariurile sportive şi vrei să profiţi de această ofertă, nu trebuie decât să îţi faci un cont şi să depui prima ta sumă de bani intrând pe acest link.

Aceasta, însă, nu este doar singura colaborare care există între bwin.com şi pariuri-x.ro, iar dacă urmăreşti forumul comunităţii poţi găsi şi alte variante de concursuri şi promoţii fulger.

Advertisements