Despre Blog


Foarte important: Articolele şi publicate pe acest blog reflectă doar propriile opinii şi nu implică în nici un fel cotidianul ProSport  GSP  sau site-ul liga2.ro ligab.ro.

Sport & Jurnal & News (SJN) este un blog personal aparut in octombrie 2008. Cateva articole le-am preluat de pe fostul meu blog si le-am publicat si aici (ma refer la cele din perioada aprilie-iunie 2008).

Initial l-am denumit Sport Journal, iar la inceput s-a dorit a fi un blog de nisa, unde contentul sa fie exclusiv din articole sportive. Deoarece am simtit ca nu prinde, am inceput treptat sa public si postari personale. Treptat ponderea articolelor personale a fost mai mare decat a celor despre sport.

Asa se face ca pe la inceputul lui februarie am simtit prima oara nevoia unei schimbari. I-am aplicat o tema noua si i-am dat un nou nume, pe care il voi pastra in continuare. Acum introduc si o prescurtare: Sport & Journal & News = SJN.

Pe acest blog vorbesc de obicei despre mine. Imi dau cu parerea despre ce se mai intampla. Spun ce imi place si ce nu. Imi public poeziile sau shareuiesc foto si video care imi plac. Postez din cand in cand si articole sportive. Si nu in ultimul rand: imi exersez condeiul de viitor jurnalist.

Din iunie 2009 blogul are o noua infatisare, una care mi se pare mult mai buna.

Cateva reguli generale:

– Nu accept limbajul obscen sau vulgar din partea comentatoriilor, indiferent cui se adreseaza. Comentariile de acest gen vor fi moderate/sterse.

– Nu accept publicitatea mascata (in comentarii) sau off-topicurile. Comentariile care contin prea multe linkuri si nici nu au relevanta cu subiectul deszbatut vor fi moderate/sterse.

– Evident nu accept nici spamurile.

– Respectati-mi drepturile de autor, altfel ne certam! 🙂

– Pozele si textul se poate prelua doar mentionand sursa si trimitand un link spre postul din care ati preluat textul sau pozele.

Lista de reguli ramane deschisa si o voi updata cand voi mai simti ca e ceva de adaugat.

Pentru sugestii, nemultumiri, orice sunt disponsibil la adresa de mail: fbogdan1988 [at] yahoo [punct] com

Important!

Deoarece in ultimul timp mi-a crescut putin traficul si, implicit, numarul de cititori am fost nevoit sa reintroduc optiune de moderare a comentariilor. Asta pentru ca printre cititorii fideli, se mai strecoara si cate un hatter (sau mai multi) care fac abuz de limbaj. Prin urmare, de acum voi modera comentariile si le voi modifica pe cele care contin un limbaj obscen, atacuri la persoana si off-topicuri.

Bannere!


4 Responses “Despre Blog” →

 1. Florinelu'

  December 19, 2009

  Buna ziua!
  Sunt interesat de un parteneriat prin link exchange cu acest site. In schimbul adaugarii pe site-ul dvs. a linkului http://www.ejocurifotbal.com cu titlu: Jocuri Fotbal
  Va pot adauga siteul pe 3 bloguri:
  http://florinelu.wordpress.com/ (PageRank 2)
  http://jocurinet.wordpress.com/
  http://reteteacasa.wordpress.com/

  Astept un raspuns de la dvs. pe adresa florinro83@yahoo.com . Daca sunteti de acord cu acest parteneriat, va rog sa-mi specificati numele cu care doriti sa va adaug pe site-urile mele si adresa site-ului dvs.
  Va multumesc anticipat !
  florinro83@yahoo.com

 2. arata foarte bine noul design al blogului, bogdane! 🙂 arata pro asa. congrats

 3. Mulţumesc, Alle!

  Te mai aştept pe aici, deşi probabil o să te plictisească “aiurerile” mele despre fotbal. 😀

1 Trackback For This Post
 1. Concurs!!! « Sport & Jurnal & News

  […] Despre Blog […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: