Premiul merge la…

Posted on August 27, 2009

11



Sper sa nu va dezamagesc, dar din cartile pe care mi le-ati recomandat la concurs nu am citit decat 10.

Da, am foarte multe de recuperat si mi-am dat seama ca am cititori carora chiar le place sa citeasca. Poate chiar mai mult decat imi place mie. Avem si gusturi variate, deoarece am primit recomandari de carti din toate domeniile. Ceea ce nu e decat bine. Inseamna ca am cititori inteligenti. Chiar mai inteligenti decat mine.

Se spune ca un om se cunoaste si dupa ce carti citeste si asta am simtit si eu acum. Ceea ce cititi va defineste si va reprezinta pe fiecare in parte. Asta pentru ca majoritatea cititorilor pe care ii cunosc au recomandat chiar cartile pe care ma asteptam sa le recomande.

Dar sa lasam vorbaria o clipa si sa anuntam norocoasa persoana care va primi premiul meu. Asadar, avem 10 carti citite de la care pornim. Inmultim 10 carti cu 3 si ajungem la 30. Din 30 scadem 9 si ramanem cu 21. Pe 21 il adunam cu 29 si ajungem la numarul 50. In final, impartim acest numar la 6 si rezultatul final este: 8, 33. Rotunjit: 8.

NUMARUL 8 CASTIGA.


Acum sa vedem cui ii apartine ce-a de-a 8-a recomandare.

Este vorba de Anda, care la numarul 8 imi recomanda o carte despre zona ei: “Analele Dobrogei”. Din spusele ei aceasta carte se obtine foarte greu si cuprinde date despre obiceiuri, traditi, evolutie a zonei si texte vechi din zona in care ea va trebui sa se desparta in curand pentru a veni sa studieze jurnalismul in Bucuresti. Felicitari, Anda! 🙂

Castigatoarea premiului va avea de ales o carte dintre:  “Amurg”, de Stephenie Meyer si “Tunele”, de Roderick Gordon si Brian Williams.

***

Am facut si o pagina separata cu recomandarile voastre. Acolo am bifat si cartile pe care le-am citit. Lista completa o gasiti aici. Pe aceasta pagina aveti posibilitatea sa faceti in continuare recomandari sau sa discutam impreuna despre cartile care ne plac.

Va multumesc tuturor pentru participare si va doresc sa aveti lecturi cat mai placute. 🙂

Posted in: De'ale vieţii